+45 93 87 63 27 kontakt@vakat.dk

Kathrine Kristensen

Virtuel Assistent & Freelance Webdesigner
Jeg tror på, at alle kan finde ud af computere og IT. Det er bare ikke alle der har interessen… og det er helt okay! Det er derfor jeg er her.
Sortering, opstilling, indtastning, tilpasning af elementer og indhentning af data, det er lige mig. Alle de her små opgaver med at pille og nusse med detaljerne, dem langt de fleste sukker dybt over, men som alle ved skal laves, for ellers hænger tingene bare ikke sammen… det er dem jeg tager mig af. Ikke bare fordi jeg godt kan lide det og er god til det, men også fordi jeg trives med og drives af, at hjælpe andre med at få tingene til at fungere.
Alt det lyder jo meget godt, men hvad har jeg så at have det i? Jo, jeg har blandt andet en uddannelse til datamatiker, hvor jeg bl.a. lærte ikke bare programmering og systematisering, men også lynhurtigt at sætte mig ind i teknikker og hvordan ting generelt virker. Før det, var jeg pædagog, og selvom jeg har lagt det  bag mig, så vil grunden til at jeg gik ind i det fag stadig til stede: jeg vil gerne arbejde med mennesker og hjælpe dem til at opnå det de er bedst til!

“Jeg deler teknikken op i mundrette bidder”

Jeg har altid haft en interesse i det tekniske. Det skal da ikke være nogen hemmelighed. Men det var i løbet af mit arbejde som pædagog at jeg virkelig fik øjnene op for det. Alt for tit så jeg, hvordan der blev spildt tid og ressourcer, både menneskeligt og fagligt, på at teknik generelt – og IT specielt – ikke blev udnyttet optimalt og blev set som noget skræmmende.

Efter en årrække, valgte jeg i stedet at gå den tekniske vej. I løbet af min uddannelse til datamatiker, oplevede jeg nærmest det modsatte af hvad jeg havde oplevet som pædagog: teknikken var så stor en del af den verden, at den gjorde det svært at kommunikere løsninger til potentielle kunder der ikke havde den samme indsigt som vi havde.

Det jeg gerne vil, det jeg brænder for, og det jeg gerne vil give dig, er min tekniske viden og kompetence, leveret på en måde og i et sprog hvor alle kan være med.

Jeg startede som selvstændig i efteråret 2016, og er lige i øjeblikket ved at friske min side op. Længere nede på denne side, vil der komme et CV så du kan se hvad jeg har arbejdet med.

Min Baggrund

Der kommer snart en hel del mere her!
Nam auctor consequat ex, non dignissim velit. Maecenas tincidunt volutpat commodo. Vestibulum dignissim purus purus, et efficitur mauris porttitor placerat. Donec rhoncus enim sed nulla imperdiet malesuada. Nam auctor consequat ex, non dignissim velit. Maecenas tincidunt volutpat commodo. Vestibulum dignissim purus purus, et efficitur mauris porttitor placerat. Donec rhoncus enim sed nulla imperdiet malesuada.
Vivamus lacus mauris, rutrum in nulla sed, euismod varius turpis. Fusce vel consequat orci. Vestibulum consequat nulla a turpis maximus tincidunt.
Donec rhoncus enim sed nulla imperdiet malesuada. Nunc pharetra urna a felis bibendum molestie. Vivamus lacus mauris, rutrum in nulla sed, euismod